Antalya’da 5 katlı apartmanın teras katında çıkan yangında mahsur kalan iki kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Sağlık durumu iyi olan şahıslar hastaneye kaldırıldı.
Antalya’nın Üçgen Mahallesi 92. Sokak’ta bulunan 5 katlı bir apartmanın teras katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, binada mahsur kalan iki kişiyi son anda kurtardı.
Yangın ihbarı üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye, 112 Acil Sağlık, polis ve AFAD ekipleri 92. Sokak’a yönlendirildi. Ekipler, kısa sürede olay yerine ulaşarak çalışmalara başladı.
Yangın sırasında apartmanda mahsur kalan iki kişi, itfaiye ekiplerinin koordineli çalışmasıyla güvenli bir şekilde tahliye edildi. Dumandan etkilenen bu kişiler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedbir amaçlı olarak yakındaki hastanelere sevk edildi.
İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınan ve söndürülen yangının çıkış nedenini belirlemek üzere detaylı bir inceleme başlatıldı. Olay yerinde yapılan ilk tespitler ve görgü tanığı ifadeleri doğrultusunda soruşturma sürüyor.
Yangına tanık olan Ali Dumlupınar, balkona çıktığında karşı apartmanın teras katından yoğun duman yükseldiğini gördüğünü belirtti. Dumlupınar, mahsur kalan iki kişinin alevlerin arasında kaldığını ve itfaiyenin son anda yetişerek onları kurtardığını ifade etti.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap