Türkiye Down Futsal Milli Takımı, 2026 Genuine Cup Özel Sporcular Futsal Kupası için ABD’ye hareket etti. Federasyon Başkanı Birol Aydın’dan destek mesajı geldi.
Türkiye Down Futsal Milli Takımı, 25 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında ABD’nin Houston kentinde düzenlenecek 2026 Genuine Cup Özel Sporcular Futsal Kupası’na katılmak üzere yola çıktı.
Dünya ve Avrupa şampiyonalarında elde ettiği başarılarla dikkat çeken milli takım, turnuvada Türkiye’yi temsil edecek. Kadroda Hüseyin Dinç, Hacı Ömer Arslantürk, Birkan Dikici, Resul Orakçı, Mert Uruk, Muhammet Emin Bekgöz, Ali Topaloğlu, Oğulcan Batun Öztürk, Furkan Özdemir ve Harun Efe Türk gibi sporcular yer alıyor.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, milli takımın ABD yolculuğu öncesinde açıklamalarda bulundu. Aydın, takımın ulaştığı noktanın yıllarca süren emeğin bir sonucu olduğunu belirtti. Ay-yıldızlı bayrağın Amerika’da en iyi şekilde temsil edileceğine inandığını söyledi.
Aydın, İstanbul Havalimanı’nda milli takımı en iyi şekilde ağırlayan İGA’ya teşekkür ederek, ABD’de mücadele edecek özel sporculara ve teknik ekibe başarılar diledi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap