Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Yüksek Divan Kurulu’nda hakem kararlarını ve VAR sistemini eleştirerek TFF ile MHK’ya sert tepki gösterdi.
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Trendyol Süper Lig’deki şampiyonluk yarışının kritik döneminde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) sert tepki gösterdi. Kulübün Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Saran, son maçtaki tartışmalı hakem kararlarını ve Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin işleyişini hedef aldı. Başkan Saran, yaşanan puan kaybı sonrası adaletsizlik algısını dile getirdi.
Saran, son maçta verilen bir faul kararı sonrası gelen golün takımlarına ağır bedel ödettiğini belirtti. VAR sisteminin pozisyona müdahale etmemesine tepki gösteren Başkan, “Bu ligde herkes için adalet eşit mi? Yeter!” ifadelerini kullandı. Kapalı kapılar ardında “haklısınız” denilmesini kabul etmediklerini vurgulayan Saran, MHK’dan camiaya yönelik bir açıklama beklediklerini söyledi.
Toplantıda dikkat çeken bir diğer nokta ise Saran’ın takımın kalecisiyle ilgili açıklaması oldu. Puan kaybının ardından soyunma odasındaki atmosferi aktaran Saran, kalecinin WhatsApp grubuna “Tüm sorumluluk benim” yazdığını aktardı. Bu mesajın, oyuncuların yaşadığı psikolojik durumu ve sorumluluk duygusunu gözler önüne serdiği belirtildi.
Başkan Saran, zorlu bir süreçten geçtiklerini ancak asla pes etmeyeceklerini ifade etti. Kalan dört maça dikkat çeken Fenerbahçe Başkanı, “Son dakikaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diyerek takımın kararlılığını vurguladı.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap