Galatasaray kalecisi Uğurcan Çakır, Trabzonspor maçında bu sezonun en erken golünü yiyerek dikkat çeken bir istatistiğe imza attı.
Galatasaray’ın başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Süper Lig’deki Trabzonspor deplasmanında bu sezonki en erken golü yiyerek dikkat çeken bir istatistiğe imza attı. Papara Park’ta oynanan karşılaşmanın henüz 3. dakikasında, sarı-kırmızılı savunmanın hatasını değerlendiren Onuachu’nun kafa vuruşuyla top ağlara gitti. Bu gol, Galatasaray’ın 2023-2024 sezonunda kalesinde gördüğü en erken gol olarak kayıtlara geçti.
Deneyimli file bekçisi Uğurcan Çakır, bu maçta kalesine gelen ilk isabetli şutta mağlup oldu. Süper Lig’deki genel başarılı performansına rağmen, Trabzonspor karşısında yaşadığı bu durum, Uğurcan Çakır’ın maç özelindeki istatistiklerini olumsuz etkiledi. Galatasaray, bu erken golle birlikte maça 1-0 geride başladı.
Eski takımı Trabzonspor’a karşı sahaya çıkan Uğurcan Çakır, maç boyunca bordo-mavili taraftarların yoğun tepkisiyle karşılaştı. Papara Park tribünleri, Uğurcan Çakır topa her dokunduğunda yuhalamalarla tecrübeli kaleciye yönelik tepkilerini dile getirdi. Bu durum, maç atmosferine farklı bir boyut kattı.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap