Venezuela’da meydana gelen 7.5 ve 7.2 büyüklüğündeki iki depremin bilançosu ağırlaşıyor. Can kaybı 920’ye, yaralı sayısı 3360’a yükseldi.
Venezuela’da meydana gelen iki büyük depremin ardından can kaybı 920’ye, yaralı sayısı ise 3 bin 360’a ulaştı. Yetkililer, ülkeyi etkileyen sarsıntıların ardından güncel bilançoyu paylaştı.
Ülkeyi vuran 7,5 ve 7,2 büyüklüğündeki depremlerin ardından hayatını kaybedenlerin sayısı 920 olarak teyit edildi. Yaralı sayısı ise 3 bin 360 olarak açıklandı.
ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), Venezuela’da kısa aralıklarla meydana gelen iki büyük depremi rapor etti. İlk deprem 7,5 büyüklüğünde, Yumare kentinin 23 kilometre güneydoğusunda 10 kilometre derinlikte kaydedildi.
Hemen ardından 7,2 büyüklüğündeki ikinci deprem ise San Felipe kentinin 24 kilometre kuzeydoğusunda 21,9 kilometre derinlikte meydana geldi. Sarsıntılar 39 saniye arayla gerçekleşti.
Venezuela’da arama kurtarma çalışmaları devam ederken, yetkililer can kaybı ve yaralı sayısında artış olabileceği endişesini dile getiriyor.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap